Van de zon naar de regen en waar is het oor?

11 september 2025 - Betoncourt-Saint-Pancras, Frankrijk

Vanochtend wakker geworden van de regen kletterend op het dak van de camper. En van de nog luidere tikken van de walnoten die uit de walnootboom werden geblazen bij elke windvlaag. Dat was de dag ervoor dan toch een stukkie beter qua weer. Ook al begon de ochtend mistig en vochtig werd het uiteindelijk een prachtige zonnige dag. Gaaf dat met regelmaat een ijsvogeltje langs de waterkant voor onze camper vloog. Zo mooi. De zwemmende beestjes in het meertje waren overigens Otters. Helaas is het niet gelukt om daar een plaatje van de schieten. Gelukkig kon ik nog wel een olifant op de foto zetten. Wel spijtig dat ie zijn rechter oor mist.

foggy morningDoggiewalk

Doorkijkje

Een-orige olifant

Onderweg kwamen we door vestingstad Toul langs rivier de moezel waar we even gepauzeerd hebben met op de achtergrond de indrukwekkende Saint-Étienne-kathedraal.

Toul 1Toul 2

En de reis ging verder waarmee we nu wederom aan een klein meertje staan op een bijzondere camping. Jammer wel dat het weer niet echt uitnodigt om de kleding in de kast te laten liggen. Maar ach, daar waar de reis naartoe gaat zal het vast lekker zonnig warm weer zijn.

Plekkie vier 2

1. Corina Schalkwijk:
    Die olifant ! Geweldig ! Ik stuur zon en fijne temperaturen ! 🦦 🦦 🦦
  2. John Werkhoven - Spang:
    12 september 2025
    Dankjewel, dat zal de olifant ook waarderen!!
  3. Margreet van de Vendel:
    12 september 2025
    Ja prachtig, ijsvogels, zo mooi
  4. Alley en Abbey:
    Ahhhh, pareidolie…