Verhuizing zonder nieuw adres.

31 augustus 2025 - Leermens, Nederland

En daar was dan de dag die je wist dat zou komen.... Ja ik weet het dat het koningsliederig klinkt maar zo koninklijk was het niet. Het voelt vreemd om je spullen ingeladen te zien worden wetende dat je ze zo'n drie en een halve maand niet terugziet. Je "thuis" verdwijnt achter in een vrachtwagen/container en wordt verzegeld en wel voor je opgeslagen in een grote loods. En wij mogen dan ook nog rekening houden met het feit dat we eerst negen weken per camper gaan reizen en daarna de resterende tijd in een huisje in Donkerbroek gaan "wonen". Er wordt dan weer gewoon gewerkt en het weer zal beslist anders zijn dan nu het geval is. Gelukkig hebben we een klein opslagplekje elders wat we mogen gebruiken.

IMG_20250829_140614840IMG_20250829_125714868_HDR

En na de sleuteloverdracht van 1 september je huis wordt overgeleverd aan de bouwvakkers die dan eerst beginnen met slopen..... Maar goed, we zijn inmiddels voor iets meer dan 'n week geland in Anloo. Wandelen met onze trouwe viervoeters Hero en Gaya, en met ze spelen in een klein tuintje. (maar groot genoeg voor tennisbalworpen)

IMG_20250829_084914841_HDR

Daarnaast wat voorbereidingen treffen voor de komende reis per camper en de overgehouden voorraden uit koelkast en vooral vriezer opmaken. We kunnen namelijk niet te veel gewicht in de camper meenemen. Toch is het vakantie-gevoel langzaam aan het binnenkomen.

1. Marina OfLight:
    31 augustus 2025
    Wat leuk dat jullie iedereen meenemen op je reis 💪🏻❤️🥰🎉 sterkte met alles en vooral veeeeeel genieten
  2. Brenda:
    👍😘✨
  3. Pieter:
    31 augustus 2025
    Heel veel plezier met jullie reis, geniet ervan!
  4. Murielle:
    31 augustus 2025
    Hartstikke spannend allemaal. Ik wens jullie heel veel plezier en succes met het huis die jullie leeg hebben moeten maken voor de versterking tegen de gasbevingen.

Dikke knuffel voor Hero en Gaya. Gaat vast goed komen met de honden en met jullie.

Dikke knuffel en straks ‘een super reis in veiligheid gewenst 💋💋💋💋’
  5. Tom:
    31 augustus 2025
    Yeeh, jullie vakantie gaat beginnen. Wel extreem veel voorbereiding zeg. En heerlijk om op deze manier een paar maanden los te zijn van je dagelijkse 'routine'. Veel plezier, have fun en een behouden reis. Ik hou de blog inde gaten leuk.
  6. Petaloeda:
    31 augustus 2025
    Wat is de eerste plek op de planning?
  7. Anne:
    31 augustus 2025
    Wens jullie heel veel mooie ervaringen op jullie reis en zoals ik geloof dat toeval niet bestaat is dit jullie komen toevallen om er heel veel nieuwe mooie en liefdevolle herinneringen mee te gaan maken, ik blijf jullie volgen en wens jullie vele veilige kilometers met herinneringen toe en een dikke knuffel voor Hero en Gaya en voor jullie natuurlijk ❤️
  8. Marian:
    1 september 2025
    Anloo is een prachtige omgeving! En Donkerbroek om de hoek 😉 Vooral heeeel erg genieten van jullie reis lieverds!