Inpakken maar nog niet wegwezen.

26 augustus 2025 - Leermens, Nederland

Nee, de grote reis is nog niet begonnen. Eerst moet er ingepakt worden. En dan wel de hele huisraad. Aangezien er per 1 september versterkt gaat worden moet de toko leeg en alles in verhuisdozen. Nou ja, alles.... Wat straks meegaat met de camperreis moet apart gehouden worden en ook wat we de resterende tijd na de camperreis in Donkerbroek tot onze beschikking willen hebben.  De vrachtwagen met de container waarin alles gedurende de versterking wordt opgeslagen komt binnenkort voorgereden en zal door de medewerkers van het verhuisbedrijf worden ingepakt en verzegeld.

Daar mag dus geen spul in terecht komen wat we mee gaan nemen op onze campertrip. En ach, het inpakken geeft ook wel weer de mogelijkheid om e.e.a. op te ruimen en zo krijgt de plaatselijke kringloop weer het een en ander om in hun winkel te verkopen.

1. Petaloeda:
    31 augustus 2025
    Pffff. Wat een pakkerij he
    Maar gelukkig is dat gedaan
    Nu lekker bijkomen.
  2. Marian:
    1 september 2025
    Ooh mensen ik snap het maar al te goed met al die verhuis avonturen die ik had afgelopen 5 jaar... jullie combineren het nuttige en het aangename zo te lezen. Veel succes en vooral veel plezier!